غوره همچنین حاوی مقادیر زیادی اسیدهای دیگر مانند اسید سوکسینیک و اسید گلیسیریک است.
هر یک از این اسیدها با هم کار می کنند و خواص درمانی فوق العاده ای را به شما می دهند که خودتان تحت تاثیر آن قرار خواهید گرفت.
همچنین پوست انگور حاوی مقدار زیادی مواد مغذی گیاهی مانند بتا است.
کاروتن و لیکوپن، در حالی که دانه انگور حاوی فلاون است که حاوی آنتی اکسیدان است.
انگور حاوی درصد بالایی از محتوای آب است که برای هیدراتاسیون بسیار مفید است و مقدار زیادی از مواد مغذی ضروری را فراهم می کند در حالی که حاوی تعداد کمی کالری است.
فواید غوره برای سلامتی:
اگرچه بیشتر انگورها طعم شیرینی دارند، اما شاخص گلیسمی هنوز در سطح بسیار مطمئنی قرار دارد.در واقع، تعجب خواهید کرد که بدانید آب انگور یک مقوی عالی برای کمک به بدن برای سوزاندن مواد مغذی اضافی و مواد زائد است که بدن شما به آن نیاز ندارد. در اینجا بسیاری از فواید انگور برای سلامتی آورده شده است:
فواید غوره برای مبارزه با لخته شدن خون:
آبغوره می تواند به جلوگیری از لخته شدن خون کمک کند و به بهبود گردش خون کمک کند، که به ویژه بر سلامت کلی تأثیر می گذارد.
مطالعات نشان داده است که غوره دون شده فواید زیادی برای سلامتی دارد، زیرا غوره، به ویژه آبغوره استخراج شده، از بسیاری از بیماری های قلبی سود می برد و به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند.
فواید غوره برای مقابله با التهاب:
انگور به کاهش خطرات و مشکلات عفونتهایی مانند روماتیسم، نقرس و آسم کمک زیادی میکند.
انگور فواید ضد التهابی قدرتمندی برای ما به ارمغان میآورد که سطح خطرات ناشی از عفونتها را کاهش میدهد.
فواید غوره برای تصلب شرایین:
رسوراترول موجود در انگور ماده ای است که تاثیر مثبتی در کاهش تصلب شرایین دارد و به طور موثر به کاهش آن کمک می کند.
فواید غوره برای عفونت مثانه:
انگور با سرعت بسیار بالایی به پاکسازی مثانه کمک می کند و همچنین روند ادرار را بهبود می بخشد و به فعال شدن کبد و ایمنی عملکرد آن و ادرارآوری صفرا به طور منظم کمک می کند.
فواید غوره برای مبارزه با سرطان:
انگور حاوی مقدار زیادی مواد مغذی و آنتی اکسیدان است، زیرا نوعی میوه شگفت انگیز است و کاروتنوئیدهای رایج موجود در آن مانند بتاکاروتن و رسوراترول به این امر کمک می کند.
دانه ها و پوست آن حاوی غنی ترین غلظت این آنتی اکسیدان ها است و این بدان معنا نیست که ما از انگور کامل، از جمله داخل گوشت انگور سودی نمی بریم، اما غلظت آن در پوست بیشتر است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.