آیا شما طرفدار پسته شور اکبری هستید؟ از آنجایی که فواید پسته چند گانه است، خبر بسیار خوبی برای شما داریم.
در این مقاله با آن ها به طور کامل آشنا می شویم.
فواید پسته برای سلامتی
پسته نه تنها یک نوع آجیل لذیذ است، بلکه به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا، یکی از مواد غذایی متعدد و متنوعی است که دارای فواید سلامتی است.
از مهمترین فواید پسته می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1. خاصیت آنتی اکسیدانی دارد
آنتی اکسیدان ها برای سلامتی مهم و ضروری هستند، زیرا در موارد زیر کار می کنند:
• کاهش آسیب سلولی.
• پیری سلول را به تاخیر می اندازد.
• احتمال ابتلا به برخی بیماری ها به ویژه سرطان را کاهش می دهد .
مقدار آنتی اکسیدان های موجود در پسته بیشتر از انواع دیگر مغزها به جز گردو است و مهمترین آنتی اکسیدان های موجود در پسته به شرح زیر است:
• لوتئین که در حفظ سلامت چشم ها مهم است.
• پلی فنول هایی که به محافظت در برابر سرطان و بیماری قلبی کمک می کنند.
همچنین مشخص شده است که آنتی اکسیدان های موجود در پسته مخصوصاً به راحتی در دستگاه گوارش جذب می شوند .
2. حاوی مقدار زیادی پروتئین است
یکی از فواید پسته این است که بعد از بادام در رتبه دوم فهرست آجیل های غنی از پروتئین قرار دارد.
پسته سرشار از اسیدهای آمینه است که سنگ بنای تشکیل پروتئین ها هستند که بدن قادر به ساختن آنها نیست، بلکه از منابع غذایی خاصی به دست می آید.
در حالی که آجیل یک گنجینه غذایی است، متاسفانه کالری بالایی دارد، اما پسته به طور خاص استثنایی است زیرا کالری کمی دارد.
به کاهش وزن کمک می کند
مشخص شد که پسته با مصرف کم آن در کاهش وزن نقش دارد، به دلیل غنی بودن پسته از فیبر و پروتئین، خوردن آن باعث افزایش احساس سیری و کاهش اشتها می شود که باعث می شود افراد کمتر غذا بخورند.
همچنین پیشنهاد شده است که نقش پسته در کاهش وزن به این دلیل است که چربی های موجود در آن اغلب به طور کامل جذب نمی شوند، زیرا تمایل آنها به چسبیدن به دیواره های سلولی روده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.