هویج اصفهان حاوی آنتوسیانین است که به عنوان یک آنتی اکسیدان از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند و مسئول رنگ قرمز این نوع هویج است، علاوه بر این حاوی لیکوپن است که به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند.
فواید هویج زرد اطلاعاتی در مورد فواید این نوع در دسترس نیست، اما مشخصه آن این است که حاوی لوتئین است که به هویج رنگ زرد می دهد و نوعی کاروتنوئید است و اعتقاد بر این است که اگر تجمع پیدا کند.
در چشم، ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو در آنها کمک کند.
فواید آب هویج آب هویج علاوه بر ویتامین B1، ویتامین B6، ویتامین K و غیره، سرشار از بسیاری از مواد مغذی است که برای سلامتی مفید هستند، مانند ویتامین A، ویتامین C و پتاسیم.
برای مطالعه بیشتر در مورد فواید آب هویج می توانید به مقاله فواید و مضرات آب هویج مراجعه کنید.
مطالعات علمی در مورد فواید هویج مطالعه ای که در سال 2012 در Nutrition and Cancer منتشر شد نشان داد که 69 زن که از سرطان سینه بهبود یافته بودند و چاق بودند به مدت سه هفته آب هویج تازه دریافت کردند، زیرا نتایج نشان داد که مصرف آب هویج تازه به کاهش استرس اکسیداتیو در زنان کمک می کند.
افرادی که قبلا برای سرطان سینه با افزایش کاروتنوئیدها در خون درمان شده اند و در نتیجه خطر عود سرطان سینه را کاهش می دهند.
مطالعه ای که در سال 2011 در مجله غذای دارویی منتشر شد و بر روی تعدادی از سلول های سرطان خون در آزمایشگاه انجام شد، نشان داد که قرار گرفتن این سلول ها در معرض عصاره آب هویج به مدت 72 ساعت در مرگ سلولی و کاهش آن نقش دارد.
رشد آنها، که منجر به آن می شود ممکن است خطر ابتلا به سرطان خون را کاهش دهد، اما مطالعات بیشتری برای تایید این اثر مورد نیاز است.
کاهش بروز سرطان معده: بررسی 81 مطالعه که در مجله سرطان معده در سال 2015 منتشر شد، نشان داد که خوردن هویج ممکن است خطر ابتلا به سرطان معده را تا 26 درصد کاهش دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.