مردم برای قرن ها از سرکه سیب سنتی برای طعم دادن و حفظ غذا استفاده می کردند

سرکه سیب در طعم دهنده ها و مواد نگهدارنده غذا رایج است.

برخی تحقیقات نشان می دهد که ممکن است چندین فواید سلامتی از جمله کنترل قند خون، مدیریت وزن و بهبود کلسترول داشته باشد.

سرکه سیب یک ماده اسیدی و ترش مزه است که از سیب های تخمیر شده تهیه می شود.

سیب های له شده، آب و مخمر حداقل 30 روز در دمای اتاق قرار می گیرند.

در این مدت، مخمر قندهای سیب را به الکل تبدیل می کند. سپس باکتری ها الکل را به سرکه تبدیل می کنند.

مردم برای قرن ها از سرکه سیب سنتی برای کمک به طعم دادن و حفظ غذا استفاده می کردند.

امروزه بسیاری از مردم ادعا می کنند که سرکه سیب دارای برخی خواص دارویی نیز می باشد.

در این مقاله، شواهد را بررسی می‌کنیم و در مورد فواید سلامتی بالقوه سرکه سیب صحبت می‌کنیم.

ما همچنین عوارض جانبی احتمالی و نحوه استفاده از سرکه سیب را برای مزایای سلامتی پوشش می دهیم.

سطح بالای قند خون می تواند منجر به تعدادی از مشکلات سلامتی شود.

به ویژه، افرادی که دیابت نوع 2 دارند، باید سطح قند خون خود را به خوبی کنترل کنند تا از عوارضی مانند مشکلات عصبی، کلیوی، چشمی و قلبی جلوگیری کنند.

برخی مطالعات کوچک نشان می دهد که مصرف سرکه سیب ممکن است به بهبود کنترل قند خون کمک کند.

یک مطالعه بر روی هشت نفر نشان داد که افرادی که قبل از خوردن غذا سرکه مصرف می‌کنند، سطح انسولین و تری گلیسیرید کمتری بعد از غذا نسبت به افرادی که دارونما مصرف می‌کنند، دارند.

سرکه حاوی 6 درصد اسید استیک است که مشابه مقدار موجود در بیشتر سرکه سیب است. همه شرکت کنندگان تحمل گلوکز مختل یا بالاتر از سطح قند خون طبیعی داشتند.

بررسی چند کارآزمایی بالینی کوچک نشان داد افرادی که به مدت 8 تا 12 هفته سرکه سیب مصرف کردند، کاهش اندکی در سطح قند خون خود داشتند.

همچنین، یک متاآنالیز نشان داد که افرادی که سرکه را همراه با غذا مصرف کردند، سطح انسولین و قند خونشان بعد از غذا کمتر از افرادی بود که دارونما دریافت کردند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.