مصرف لوبیا قرمز درجه یک با کاهش خطر سرطان های سینه، معده، کولورکتال، کلیه و پروستات در مطالعات انسانی و حیوانی مرتبط بوده است.
به طور خاص، محتوای فیبر غذایی لوبیا ممکن است در کاهش خطر سرطان های روده بزرگ نقش داشته باشد.
به عنوان مثال، مطالعهای که تأثیر دریافت فیبر غذایی را بر ایجاد پولیپهای روده بزرگ در یک گروه بازمانده از سرطان بررسی کرد، نشان داد افرادی که فیبر بیشتری مصرف میکنند، بهویژه فیبر حبوبات و سبزیجات پخته شده سبز، از جمله لوبیا سبز و نخود، احتمال کمتری دارد.
برای نشان دادن عود پولیپ نسبت به دیگران.
لوبیا سرشار از آنتی اکسیدان های طبیعی است.
به نظر می رسد رنگ پوشش لوبیا بر ظرفیت آنتی اکسیدانی تأثیر می گذارد زیرا این با محتوای فنلی کل لوبیا ارتباط دارد.
لوبیاهای رنگی (قرمز، قهوه ای یا سیاه) دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به لوبیا سفید هستند.
علاوه بر این، برخی از این ترکیبات آنتی اکسیدانی در طی روش های آماده سازی و پخت معمولی از بین می روند، اگرچه مقادیر قابل توجهی از آنتی اکسیدان ها هنوز باقی مانده است.
حتی اگر لوبیا اغلب به عنوان یک غذای کاهش وزن تبلیغ نمی شود، مصرف منظم حبوبات غنی از مواد مغذی ممکن است بر کاهش وزن یا مدیریت تاثیر بگذارد، اگرچه تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
بر اساس نتایج حاصل از بررسی ملی سلامت تغذیه در سال 1999 تا 2002، افرادی که به طور منظم لوبیا مصرف می کردند، وزن بدن کمتر، دور کمر و فشار خون سیستولیک کمتری داشتند، علاوه بر این، فیبر، پتاسیم، منیزیم، آهن و آهن بیشتری دریافت کردند.
بر اساس نتایج مطالعات انجام شده در برزیل، یک رژیم غذایی سنتی سرشار از برنج و لوبیا با شاخص توده بدنی (BMI) پایینتری در مقایسه با یک رژیم غذایی معمولی غربی که حاوی چربی، تنقلات و نوشابه بیشتری بود، مرتبط بود.
لوبیا گاربانزو ( Cicer arietinum ) نیز نامیده می شودنخود ، به ویژه در غذاهای مدیترانه ای و خاورمیانه اهمیت دارد.
گیاهان بوته دار گل های کوچک سفید یا قرمز دارند و غلاف هایی با یک یا دو دانه زرد مایل به قهوه ای تولید می کنند.
این لوبیاها گیاهان غذایی مهمی در هند، آفریقا و آمریکای مرکزی و جنوبی هستند و هوموس (یا هوموس) و فلافل (یا فلافل) دو غذای معروف گاربانزو هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.