بسته به طعم، نیازهای آشپزی، در دسترس بودن و فواید بالقوه آن برای سلامتی، مردم انواع مختلفی از برنج سنگ طارم را انتخاب می کنند.
برنج توانایی تامین انرژی سریع و فوری را دارد. برنج قهوه ای و برنج قرمز منابع عالی فیبر، ویتامین B، کلسیم، روی و آهن، منگنز، سلنیوم، منیزیم و سایر مواد مغذی هستند.
انواع برنج قرمز و سیاه رنگ غنی خود را از گروهی از مواد شیمیایی گیاهی به نام آنتوسیانین ها می گیرد که در میوه ها و سبزیجات به رنگ ارغوانی یا قرمز نیز یافت می شود.
دیابت شیرین
بر خلاف برنج سفید صیقلی، برنج قهوه ای قندها را به آرامی آزاد می کند و در نتیجه به تثبیت قند خون به شیوه ای پایدار کمک می کند.
این ویژگی آن را برای افرادی که از دیابت قندی رنج می برند گزینه بهتری می کند.
علاوه بر این، مطالعات در آسیا رابطه بین مصرف برنج سفید و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را نشان داده است.
فیبرهای غذایی با ایجاد محفظه ای برای غذا، مانع از عمل آنزیم های هیدرولیتیک در روده کوچک بر روی غذا و افزایش ویسکوزیته غذا در روده، جذب کربوهیدرات ها را کاهش می دهند.
این نقش حیاتی در کاهش GI غذا دارد و در نتیجه از خطر ابتلا به دیابت نوع 2 جلوگیری می کند.
پروآنتوسیانیدین های موجود در برنج قرمز از دیابت نوع 2 محافظت می کند.
به طور مشابه، آنتوسیانین های موجود در برنج سیاه اثر کاهش قند خون دارند.
سرطان
برنج قهوه ای سرشار از منگنز و سلنیوم است که نقش حیاتی در برابر رادیکال های آزاد دارد که به عنوان عامل اصلی سرطان زا عمل می کند.
به دلیل وجود این عناصر و فیبر غذایی بالا، برنج قهوه ای با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
مطالعات همچنین استفاده از غلات کامل مانند برنج قهوه ای را با سطوح پایین سرطان روده بزرگ مرتبط دانسته اند.
این ممکن است به محتوای بالای فیبر آن مربوط باشد، زیرا فیبر به مواد سرطان زا متصل می شود و سموم به دفع آنها از بدن کمک می کند و همچنین آنها را از اتصال به سلول های روده بزرگ دور می کند. پروآنتوسیانین ها، موجود در برنج قرمز، پاسخ التهابی را تعدیل می کنند و در برابر برخی سرطان ها محافظت می کنند.
به طور مشابه، آنتوسیانینهایی که به وفور در برنج سیاه یافت میشوند دارای خواص ضد سرطانزایی بر اساس مطالعات اپیدمیولوژیک و in vivo حیوانی و انسانی هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.