گلابی تره بار پس از چیدن تمایل به رسیدن دارد و تولیدکنندگان از آن برای چیدن میوه های نارس استفاده می کنند تا آنها را برای حمل و نقل مناسب نگه دارند.
بنابراین، اغلب در قفسه های فروشگاه ها و در بازار می توانید یک گلابی نارس یا یک گلابی رسیده مصنوعی پیدا کنید.
هنگام انتخاب میوه، اول از همه به وضعیت پوست توجه کنید.
نباید هیچ گونه آسیب، فرورفتگی، تیرگی یا اثری از پوسیدگی داشته باشد.
تعیین رسیدن گلابی بر اساس رنگ کار نخواهد کرد این بستگی به تنوع دارد، بسیاری از گونه ها رنگ سبز خود را حتی در حالت رسیده حفظ می کنند.
گاهی اوقات سرخ شدن یک طرف میوه می تواند نشان دهنده رسیده بودن باشد.
به سطح نزدیک ساقه گلابی توجه کنید اگر لکه های قهوه ای روی آن ظاهر شود میوه کهنه شده است.
گلابی رسیده سختی متوسطی دارد و عطر دلپذیری دارد. پالپ باید طعم شیرینی داشته باشد.
ماندگاری گلابی تازه به درجه رسیدگی و شرایط دما بستگی دارد.
میوه های رسیده فاسد شدنی هستند، بنابراین توصیه می شود بلافاصله یا در عرض چند روز آنها را مصرف کنید.
با قرار دادن این میوه در یخچال می توانید مدت زمان ماندگاری آن را تا یک هفته افزایش دهید.
قبل از استفاده، گلابی های نارس را باید در جای گرم قرار دهید و منتظر بمانید تا برسد.
در دمای صفر گلابی نارس را می توان تا شش ماه در کیسه های کاغذی نگهداری کرد.
با این حال، اگر از کیسه های پلاستیکی استفاده شود، آنها را نمی توان مهر و موم کرد.
بهترین گزینه بریدن سوراخ های کوچک در ناحیه کیست است.
در بیشتر موارد، درخت گلابی یک درخت فصلی در نظر گرفته می شود (برگ های خود را به صورت فصلی از دست می دهند) و می تواند تا 40 فوت (12 متر) یا حتی بیشتر رشد کند.
تقریباً تمام درختان گلابی که برای میوههایشان رشد میکنند، فصلی هستند، اما چند رقم (بیشتر زینتی) وجود دارند که همیشه سبز هستند.
درخت گلابی از خانواده Rosaceae است.
گلها در بهار تولید می شوند. میوه ها در دو سالگی یا بیشتر می رسند.
بسته به تنوع در اواخر تابستان یا پاییز می رسند.
درخت گلابی متوسط از سال چهارم تا ششم قادر به تولید مقدار قابل توجهی میوه است و می تواند تا سن 30 تا 40 سالگی به این کار ادامه دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.