فواید عدس سبز محلی برای زنان باردار حبوبات به طور کلی مانند عدس مکمل خوبی برای رژیم غذایی زنان باردار هستند، زیرا در دوران بارداری بسیاری از مواد مغذی مفید مانند کلسیم، فولات، آهن و روی را به بدن میرسانند.
عدس را میتوان به بسیاری از مواد غذایی اضافه کرد. یک زن باردار غذا می خورد، مانند سالاد، سوپ، غذا، ماکارونی و غیره.
فواید عدس برای دیابت عدس و دیابت ممکن است ارتباط مثبتی با یکدیگر داشته باشند، زیرا عدس غذاهایی با شاخص گلیسمی پایین است، یعنی گلوکز را به تدریج از طریق جریان خون آزاد می کند، بنابراین پاسخ انسولین را در بدن حفظ می کند.
علاوه بر این، بررسی دانشگاه شهید بهشتی در سال 2014 نشان داد که حبوبات مانند عدس، لوبیا و نخود از مواد غذایی مهمی هستند که به کنترل دیابت نوع 2 کمک می کنند، زیرا این حبوبات حاوی ترکیبی به نام α-آمیلاز هستند که یک ترکیب فعال است.
جذب کربوهیدرات ها را کاهش می دهد، کارایی فرآیند هضم را کاهش می دهد و سطح قند خون را بعد از خوردن غذا تنظیم می کند.
محتوای مواد مغذی عدس عدس به دلیل داشتن مواد مغذی فراوان یکی از مواد غذایی سالم محسوب می شود که از جمله این عناصر به موارد زیر اشاره می کنیم: پروتئین ها عدس بعد از سویا دومین حبوبات غنی از پروتئین است و زمانی که در کنار غلات کامل مصرف شود معادل یک وعده غذایی کامل از پروتئین های گوشتی است. احساس سیری برای مدت طولانی تری.
فیبر رژیمی عدس حاوی مقادیر فراوانی فیبر است که به کاهش سطح کلسترول، کاهش خطر ابتلا به دیابت و سرطان روده بزرگ کمک می کند و همچنین دفع مواد زائد از دستگاه گوارش را تسهیل می کند، علاوه بر اینکه سرشار از فیبرهای محلول در آب است.
و بنابراین به کاهش خطر یبوست کمک می کند.
فلزات مختلف عدس حاوی بسیاری از مواد معدنی از جمله موارد زیر است: آهن، که به کاهش خستگی کمک می کند.
روی، که یک ماده معدنی مهم برای ساخت پروتئین ها و اسیدهای نوکلئیک در بدن انسان و برای عملکرد سیستم ایمنی است.
پتاسیم که اثرات مضر املاح را کاهش می دهد و فشار خون را در بدن کاهش می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.