صادرات غذای کنسروی به کانادا ممنوع شد!

هنگام خرید توفو یا تمپه، انواع سفت را برای غذاهای سرخ کردنی یا پخته و انواع نرم را برای تهیه دسر انتخاب کنید.

اطمینان حاصل کنید که غذای کنسروی و کنسرو لوبیا و نخود دارای سدیم کم هستند، اما آنها را بشویید.

یک مطالعه نشان داد که تخلیه و آبکشی کنسرو لوبیا در آب سرد می تواند سدیم را تا 41 درصد کاهش دهد.

می توانید یک غذای سریع از برنج و لوبیا از قبل پخته شده با چاشنی مورد علاقه خود درست کنید، نخود تفت داده شده را با سبزیجات برگ دار میل کنید یا عدس زودپز را به سوپ اضافه کنید.

شما همچنین می توانید از لوبیا ادامام منجمد به جای نخود در برخی از دستور العمل ها استفاده کنید.

مرغ سوخاری دیگر تنها مورد موجود در بسیاری از قسمت های اغذیه فروشی نیست، اما می توانید مرغ از قبل پخته شده را نیز پیدا کنید.

کنسرو

هنگام خرید این نوع غذا، باید روی درصد سدیم آن تمرکز کنید، زیرا مرغ ترشی آن زیاد است، در حالی که مرغ پخته تازه یا منجمد آن کم است.

می‌توانید از مرغ پخته برای تهیه سالاد یا افزایش پروتئین غذای ماکارونی استفاده کنید، یا سینه‌های مرغ را برش داده و داخل نان تورتیلا با گوجه‌فرنگی خرد شده، پیاز سبز و کاهو ترد قرار دهید یا با تکه‌های آناناس و فلفل قرمز مخلوط کنید.

و آنها را روی برنج قهوه ای یا دانه های کینوا قرار دهید تا در یک بشقاب غلات سالم به دست آید.

همه غذاهای کنسرو شده برای سلامتی مضر نیستند، اما برخی از غذاهای کنسرو شده هستند که ارزش غذایی نزدیک به غذاهای تازه دارند و برخی از آنها ارزش بیشتری نسبت به غذاهای تازه دارند.

در این مقاله با انواع کنسرو، انواع کنسروهای آماده، علاوه بر نام کنسروها و اطلاعاتی در مورد قوطی غذا آشنا می شویم.

انواع مختلفی از غذاهای کنسرو شده وجود دارد، زیرا غذاهای کنسرو شده زیادی برای خوردن وجود دارد، از جمله:

  • ماهی تن
  • لوبیا
  • سبزیجات مخلوط
  • سس گوجه فرنگی
  • میوه های مخلوط
  • آب میوه ها
  • ذرت شیرین
  • نخود

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.