سیب زمینی (Solanum tuberosum) یک غذای اصلی در سراسر جهان است و مورد علاقه اکثر افراد است.
با این حال، با توجه به تمام صحبت های منفی پیرامون این سبزی نشاسته ای، بسیاری از مردم اغلب به فواید سیب زمینی در بازار قم شک دارند. اما علم چه می گوید؟
این مقاله برای شما روشن میکند که سیبزمینی چقدر میتواند برای سلامتی شما مفید باشد، علاوه بر بحث در مورد مشخصات تغذیهای آن، دستور العملهای خوشمزه برای تهیه در خانه و موارد دیگر.
به خواندن ادامه دهید.
انواع مختلف سیب زمینی چیست؟
Russet – اینها سیب زمینی های کلاسیک هستند.
آنها برای پخت ایده آل هستند و همچنین به خوبی سرخ شده و پوره می شوند.
انگشتی اینها انگشتی شکل و کوچک و کلنگ هستند.
آنها به طور طبیعی باریک و کوچک می شوند.
قرمز آنها بافت مومی دارند، به همین دلیل است که گوشت آنها در تمام مراحل پخت سفت می ماند.
آنها دارای پوست قرمز نازک و در عین حال پر جنب و جوش هستند.
سفید حتی پس از پختن نیز شکل خود را به خوبی حفظ می کنند.
آنها یک افزودنی عالی به سالاد می کنند زیرا پوست ظریف و نازک آنها مقدار مناسبی بافت را اضافه می کند.
زرد پوست طلایی و گوشت زرد تا طلایی دارند. کباب کردن آنها پوستی ترد به آنها میدهد که گوشت متراکم را افزایش میدهد.
بنفش گوشتی مرطوب و سفت دارند و رنگی شاداب به سالاد می دهند.
رنگ بنفش این نوع سیب زمینی به بهترین وجه با مایکروویو حفظ می شود.
تاریخچه سیب زمینی چیست؟
سیب زمینی برای اولین بار بین 8000 تا 5000 سال قبل از میلاد در پرو امروزی و شمال غربی بولیوی اهلی شد.
معرفی سیب زمینی مسئول بیش از یک چهارم رشد جمعیت جهان قدیم و شهرنشینی از 1700 تا 1900 بود.
اما فقدان تنوع ژنتیکی، محصول سیب زمینی را در برابر بیماری آسیب پذیر کرد.
در سال 1845، یک بیماری گیاهی به نام بلایت دیررس در ایرلند غربی و بخشهایی از ارتفاعات اسکاتلند گسترش یافت که منجر به شکست محصول شد که باعث قحطی بزرگ ایرلند شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.