در واقع، ما به کربوهیدرات نیاز داریم که از حدود نیمی (یا بیشتر، بسته به نیازهای خاص شما) از دریافتی ما تامین شود.
گنجاندن رب انار مرغوب و آب انار در وعدههای غذایی و میانوعدهها میتواند به ما در رفع نیازهای کربوهیدراتی کمک کند.
برخی مطالعات نشان میدهند که لذت خوردن، از جمله لذت بردن از تجربیات حسی غذا در حین غذا خوردن و آشپزی، ممکن است رفتارهای غذایی و تغذیه سالم را تقویت کند.
با رنگ جشن، بافت و طعم پویا، انارهای خوب ممکن است به افزایش تجربه حسی در فرآیند غذا خوردن و پختن کمک کنند.
مون میگوید: «آلیلهای قرمز یاقوتی زیبا هر غذایی را خاص میسازد از کاسه اسموتی صبحانهام گرفته تا تمام غذاهای اصلی و کنارههای تعطیلات».
و او می گوید که آب انار در طول پخت و پز آنتی اکسیدان ها را حفظ می کند: «اگر دوست دارید آشپزی کنید، آب انار برای شما مناسب است.
آنتی اکسیدان های موجود در آب انار به اندازه کافی سفت هستند که می توانند تا دو ساعت روی اجاق گاز بجوشانند.»
مانند بسیاری از میوه ها و سبزیجات، آب انار نیز مانند انار دارای فیبر نیست.
فیبر همراه با ویتامین C میوه که هر دو از مواد مغذی ضروری هستند، در فرآیند آبگیری از بین میرود.
اما اگر روش ترجیحی شما نوشیدن آب انار باشد، همچنان از تمام مزایای آنتی اکسیدان های انار، مواد مغذی کلیدی مانند پتاسیم و سایر فواید سلامتی بهره مند خواهید شد.
به گفته مون و لورنس، نکاتی وجود دارد که باید در مصرف انار رعایت کرد. مون میگوید: «مراقبانی که غذاهای جدید را به نوزادان معرفی میکنند باید به سطح رشد آنها و نوع غذاهایی که میتوانند تحمل کنند، توجه داشته باشند.
همانطور که گفته شد، آب انار منبع خوبی از پتاسیم است.
مون میگوید: «این یک چیز عالی برای افراد به طور کلی سالم است، اما برخی از افراد باید مراقب مصرف آنها باشند اگر کلیههایشان در تنظیم آن مشکل دارد.
موقعیتها ممکن است بسته به فردی متفاوت باشد، بنابراین بهتر است در مورد هر سؤالی با ارائهدهنده مراقبتهای بهداشتی خود کار کنید.»
لورنس خاطرنشان می کند که خوردن انار یا نوشیدن آب انار به مقدار زیاد می تواند باعث مشکلات گوارشی مانند اسهال شود، «احتمالاً به دلیل محتوای قند بالای انار».
با توجه به این نکته، هر کسی که نیاز به آگاهی بیشتر از سطح قند خون دارد، مانند افراد مبتلا به دیابت، مطمئناً می تواند از انار لذت ببرد.
با این حال، جفت کردن آریل یا آب میوه با یک منبع پروتئین و یا چربی (مانند ماست) می تواند به ثبات قند خون کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.